tæt
Lifestyle

Snoop Dogg antyder, at han røget ukrudt med Obama i en ny sang

Rapperen har muligvis røget en joint med den tidligere amerikanske præsident

En ny Snoop Dogg-sang antyder, at rapperen måske har røget et joint med den tidligere præsident Barack Obama. Snoop udgav "Fra Tha Streets To Tha Suites" den 4 / 20, som det burde være, og sangen "Gang Signs" siger bogstaveligt talt, at han røget ukrudt med Obama.

Snoop Dogg foreslår, at han røget ukrudt med Barack Obama i en ny sang

Det drejer sig om følgende ord:

”Jeg nipper stadig til gin og juice, mens jeg ryger marihuana. Jeg vedder på, at du aldrig har haft en eksplosion med Obama ”

Naturligvis har Obama ikke bekræftet eller benægtet, at han nogensinde har røget ukrudt med Snoop, før han er bevist skyldig, og vi er ikke sikre. Ikke desto mindre har Obama allerede antydet, at han var nødt til at ryge marihuana.

 ”Da jeg var barn, inhalerede jeg,” sagde Obama i 2006 i en samtale med tidsskriftredaktører.

Jeg synes, det ville være dejligt, hvis Obama ryger ukrudt med Snoop Dogg. Han ville bestemt have øget sin troværdighed på gaden, skønt han ikke rigtig behøvede at øge den til noget mere.

at læse :  Sir Patrick Stewart bekymrer sig om cannabis

Vi kender alle hans datter, Malia Obama, elsker at ryge, selvom det aldrig er blevet fuldt bekræftet, hvad hun ryger nøjagtigt.

Hvem ellers end Snoop Dogg kunne komme højt med en øverstkommanderende for Amerikas Forenede Stater?

Vi kan kun antage, at rapperen "Drop it Like It's Hot" ikke henviser til den tidligere FLOTUS Michelle, 57, der ved Gallup-afstemningen konsekvent rangeres blandt de "mest beundrede kvinder".

Repræsentanter for Snoop reagerede ikke straks på postens anmodning om kommentar.

Selvfølgelig kunne raplegenden sjov, tage en kunstnerisk licens, se efter at chokere i et stadig mere overfyldt musikmarked eller en kombination af alle tre. Én ting er dog sikker: Rimeren "Still a G Thang" har allerede tilstået at være kommet højt op i toiletterne i Hvide Hus.

Som Page Six tidligere rapporterede, afslørede Snoop den store afsløring i en episode af sin “GGN: The Double G News Network” -serien i 2014: “Har du nogensinde røget i Det Hvide Hus? Gæst Jimmy Kimmel spurgte rapperen.

"På badeværelset," afslørede Snoop derefter og løftede uformelt en ukrudtscigar. ”Ikke i Det Hvide Hus - men på badeværelset. Fordi jeg sagde: 'Kan jeg bruge toilettet et øjeblik?' og de sagde: 'Hvad vil du gøre? Nummer 1 eller nummer 2?

at læse :  Velkommen til infusionsrevolutionen

"Så jeg sagde: 'Se, når jeg gør nr. 2, plejede jeg, du ved, at ryge en cigaret eller tænde noget for at gøre aromaen god," fortsatte rapperen. ”De sagde til mig:” Ved du hvad? Du kan tænde et stykke håndklæde.

”Jeg sagde:” Jeg skal gøre dette. Og håndklædet var det, ”fortalte Snoop Kimmel, mens han pustede på sin stumpe.

Hvis hans påstand om Obama går op i røg, ville det ikke være første gang denne uge, at Snoop blev beskyldt for at fortælle højt profilerede historier. Han var også i rampelyset onsdag efter, at Ultimate Fighting Championship (UFC) præsident Dana White tilbageviste påstandene at han satsede på rapperen, der hævdede, at White skyldte ham 2 millioner dollars, efter at YouTuber-vendte bokser Jake Paul vandt Ben Askren.

”Jeg kan fortælle dig dette: Jeg skylder ikke Snoop 2 millioner dollars. Jeg satsede aldrig, ”sagde White til Yahoo! Sport. ”Lad mig være tydelig her for alle: Jeg har aldrig lavet et ulovligt væddemål nogensinde. Jeg lagde ikke et ulovligt væddemål lørdag aften. Jeg satsede ikke 2 millioner dollars på Snoop eller nogen. "

Tags: usædvanligeMarijuanaSnoop Dogg
Ukrudtsmester

Forfatteren Ukrudtsmester

Ukrudtsmediesender og kommunikationschef med speciale i lovlig cannabis. Ved du hvad de siger? viden er magt. Forstå videnskaben bag cannabismedicin, mens du holder dig opdateret med den nyeste sundhedsrelaterede forskning, behandlinger og produkter. Bliv ajour med de seneste nyheder og ideer om legalisering, love, politiske bevægelser. Oplev tips, tricks og vejledninger fra de mest erfarne producenter på planeten såvel som den seneste forskning og fund fra det videnskabelige samfund om cannabis medicinske kvaliteter.